Nieuws

VMZ Unicprofile facade & VMZ 333 Gevelpaneel
  VMZ Unicprofile facade & VMZ 333 Gevelpaneel Plaatsingsgids voor afwerking van raam- en deuropeningen in zink Om de brochure te downloaden in formaat pdf, klik hier.   Om de video te bekijken, klik hier.  

Lees meer: VMZ Unicprofile facade & VMZ 333 Gevelpaneel

VMZ Unicprofile facade & VMZ Overlappingsprofiel
  VMZ Unicprofile facade & VMZ Overlappingsprofiel Plaatsingsgids voor afwerking van raam- en deuropeningen in zink Om de brochure te downloaden in formaat pdf, klik hier.   Om de video te bekijken, klik hier.  

Lees meer: VMZ Unicprofile facade & VMZ Overlappingsprofiel

VMZINC® SLUIT AAN BIJ DE FEDRUS INTERNATIONAL GROUP
  VMZINC® SLUIT AAN BIJ DE FEDRUS INTERNATIONAL GROUP Op vrijdag 29 september rondde UMICORE de verkoop af van haar divisie bouwproducten - die onder de merknaam VMZINC® gewalst zink op de markt brengt - aan Fedrus International. De Belgische groep vervaardigt en verdeelt bouwmaterialen (dakdichtingsmembranen, opvangsystemen voor regenwater, gevelbekleding en accessoires voor bouwschillen) en streeft strategisch naar een ge

Lees meer: VMZINC® SLUIT AAN BIJ DE FEDRUS INTERNATIONAL GROUP

GEWAARBORGDE LEVENSDUUR met VMZINC
  EXTENDED PRODUCT WARRANTY 30 YEARS Klik hier om meer te weten over uw certificaataanvraag en om uw verlengde productgarantie te downloaden.

Lees meer: GEWAARBORGDE LEVENSDUUR met VMZINC

VMZINC & DUBOKEUR
  DUBOkeur® roept zink van VMZINC uit tot ecologische topkeuze voor dak en gevel   VMZINC scheert met zijn architecturale kwaliteitsoplossingen voor dak- en gevelbekleding niet enkel de hoogste toppen inzake esthetiek en technologie, maar ook inzake ecologische duurzaamheid. Zo werd VMZINC onlangs bekroond met het DUBOkeur®-label voor DUurzaam BOuwen. Het NIBE (het Nederlands Instituut voor Bouwbiol

Lees meer: VMZINC & DUBOKEUR